marți, 25 ianuarie 2011

Cainii se indragostesc?

Titlu retoric. Auzit in timp ce urmaream niste desene animate(viciu).Dar care m`a facut sa pun in antiteza ideea de animal si iubire.In desen era vorba despre un catelus normal, si o catelusa de vaza, sa zicem.Se indragostesc si au multi copilasi.Titlu provine de la intrebarea unuia dintre stapani: Cainii se indragostesc?


Nu stiu daca acele animalute se indragostesc...la fel cum nu mai stiu daca eu ma indragostesc...sau daca mai stiu sa ma indragostesc.Imi amintesc fiorii din clasele primare...doamne ce`mi mai batea inima daca il/ii vedeam(nu o sa le dau numele :)) ). Era frumos sa spui "Imi place de X". Dar nu spuneai cu voce tare, doamne fereste, colega din prima banca ar fii intins zvonul in toata clasa, iar tu riscai sa mergi c`o punga( imaginara) in cap saptamani la rand. Era frumos cand ii atingeai mana din greseala, cand prindeai mingea pasata de el, cand in curtea scolii erai numai in campul lui vizual. Ce mai strategii!! Si apoi...cand aflai ca o place pe o alta...ce faceai?...Nu`l mai priveai in ochi, il ocoleai pe coridor...mingile aruncate de el ieseau mereu in out...Dar totul trecea in maxim 5 zile, si scurta perioada de depresie era uitata.


Usor usor..."Te plac" s`a transformat in "Te iubesc". Ai simtit vreodata asta? Nici tu nu stii...nu mai stii. Credeai ca stii erai sigura ca stii..Dar ce au facut? Au pus pe un esafod toate aceste credinte, si un calau le`a decapitat. Cum sa le reinvii?? Cum? Cele 3 smicele de mar dulce, apa vie si apa moarta nu ar functiona in acest caz...Sunt prinsa intr`o menghina, intr`un nod..

Ma deplasez de la subiect...ma lasa fara cuvinte...:-<

Viata e un dar , nu?...Chiar este. Dar stilul de viata? Asta`i o creatie personal. Tu alegi cat de repede respiri, cat de dulce vorbesti, cat de colorat te imbraci, cat de putine haine porti, cat de multi bani economisesti...si mai ales cei pe care-i vrei in jurul tau, amicitial vorbind. Dilema consta in persoanele prezente in unul dintre atrii sau ventricule...biologic vorbin. Totul depinde de tine! Si daca depinde de tine atunci de ce nu e usor? Nu e usor...daca nu ar fii victime "colaterale" ai putea sa fii si tu un calau. Dar asa ce esti?

Nu am un remedeiu pentru nimeni si pentru nici o personalitate...am incetat in schimb sa mai caut personalitati...

Un comentariu:

Just.Different spunea...

Nice..desi te-ai cam indepartat de la subiect....:p